Mijn favorieten

Onze medewerkers

Estate Makelaar

Marco van der Kruk
Als oprichter van de Estate franchise organisatie ben ik vanaf het eerste uur betrokken bij de 123estate formule. Met veel plezier ben ik al bijna 25 jaar als makelaar actief, door de rechtbank beëdigd en ingeschreven in het VastgoedCert register.

Juist in deze dynamisch woningmarkt is het voor mij een uitdaging om mezelf als makelaar te onderscheiden met een persoonlijk en actief plan van aanpak. Makelen is "people business". Het doet mij dan ook goed dat veel oude klanten weer opnieuw de aan- of verkoop van de woning aan mij toevertrouwen of mij als makelaar aanbevelen aan familie en vrienden.
Een beter compliment kan je niet krijgen.
Edwin Tijssen
Ruim 20 jaar ben ik met plezier en enthousiasme werkzaam in de makelaardij: eerst in Rotterdam en daarna in Dordrecht. En nu al weer geruime tijd in mijn woonplaats Hendrik- Ido-Ambacht, het accent van mijn werkgebied!

De formule van Estate Makelaar met de onderscheiden werkwijze werkt: het kantoor groeit lokaal maar ook regionaal. U als opdrachtgever bent hier ook bij gebaat, want het woningaanbod in Ambacht is namelijk veel groter dan de lokale vraag. Als regiomakelaar brengen wij dagelijks uw woning in de gehele Drechtsteden en een deelgebied van Rijnmond onder de aandacht. Hierdoor trekken wij ook kopers aan van buiten Ambacht. Daarnaast vraagt een huis verkopen een professionele aanpak in het gehele traject met een optimale communicatie naar u als opdrachtgever.

Als gecertificeerd makelaar / taxateur wil ik u graag ontmoeten als u denkt aan verkoop en aankoop.
Monique van Elzakker